Op donderdag 27 april zal Leek weer oranje kleuren, op de verjaardag van de Koning.
De vrijwilligers van Volksvermaken Leek-Nietap, organiseren dan weer de traditionele kleedjesmarkt in het centrum van Leek. Heb jij je zolder al opgeruimd en daar spullen gevonden om op deze dag te verkopen? Er zijn natuurlijk succesverhalen bekend van gouden aankopen.
Speciaal voor deze dag zal de Dam afgesloten worden voor het verkeer. Veiligheid voor alles
We beginnen om 09:00 uur en gaan afsluiten rond 15:00 uur.
Natuurlijk geven we jullie tijd om je spullen uit te kunnen stallen. Vanaf 08:00 kan er begonnen worden met opbouwen. Dit kan op de Dam, de Tolberterstraat en in de passage
Voor de kleintjes is er springplezier op een luchtkussen en er zijn verschillende demonstraties van verenigingen. Mocht je een vereniging zijn en wil je ook graag een demonstratie geven, onderaan vind je de contactgegevens.
Volksvermaken Leek-Nietap is nog in onderhandeling met de brandweer om ook een demonstratie te geven. Een brandje blussen of even in de brandweerauto van deze helden te bekijken, blijft altijd een mooie ervaring.
Showband Roden zal zorgen voor de muzikale omlijsting.
Misschien bespeel je ook wel een instrument of kan je goed zingen. We zouden het geweldig vinden om overal in het dorp kleine of misschien wel grote muzikanten te zien.
Deze Koningsdag staat in het teken van muziek. Voor het eerst dit jaar zal Koningsfeest Leek georganiseerd worden op het evenemententerrein tegenover de Rabobank. Tal van artiesten gaan er een topfeest van maken. Marco Schuitmaker die momenteel de top 40 bestormd, zal natuurlijk zijn hit Engelbewaarder zingen.
Mocht het heel erg slecht weer zijn heeft de organisatie aangeboden, dat we de kleedjesmarkt naar de tent mogen verplaatsen.
We gaan natuurlijk uit van een zonnige dag en dat het centrum helemaal vol zal stromen.
Voor informatie: info@volksvermakenleeknietap.nl of kijk op onze facebookpagina https://www.facebook.com/Volksvermakenleeknietap1/