De week van 5 juli t/m 8 juli staat voor veel kinderen en hun ouders/begeleiders en natuurlijk ook voor de vele andere wandelaars in Leek weer in het teken van de Leekster Wandel4daagse.
De Wandel4daagse start dit jaar op dinsdag en is dus 4 dagen. Vier dagen achterelkaar wandelen over prachtig uitgezette routes door de omgeving van Leek, Tolbert en Nietap. Voor kinderen en grote mensen, die 1 dag willen lopen, is er nu weer de mogelijkheid om dat op vrijdagavond te doen.

Dag 1|
Dinsdag 5 juli wordt er gestart vanaf de Rodenburghal

Dag 2
Woensdag 6 juli wordt er gestart vanaf het Infocentrum bij parkeerterrein Nienoord

Dag 3
Donderdag 7 juli wordt er gestart vanaf de Pannekoekenburcht/Camping Nienoord

Dag 4 slotavond
Vrijdag 8 juli wordt er gestart vanuit het centrum van Leek bij het witte kerkje op de Dam

De kosten voor 4 dagen lopen zijn €4
Op de laatste dag kunnen de lopers aansluiten die maar 1 dag willen of kunnen lopen
Kosten voor deze avond zijn €3

Alle avonden begint de 10 km om 18.15 uur en de 5 km om 18.30 uur.

De route vanaf de Rodenburghal is vooral gesitueerd in Tolbert. De route vanaf het Infocentrum is natuurlijk weer naar Cnossen en het prachtige terrein eromheen. De route vanaf de Pannekoekenburcht/Camping Nienoord loopt over het Nienoordterrein en voor de 10 km-lopers tevens door het Nietapsterbos en de route vanaf het Centrum gaat voor een groot deel door het dorp Leek.

Op de laatste dag worden de lopers weer binnengehaald in het centrum, waarbij zoveel mogelijk kijkers worden uitgenodigd langs de route te gaan staan de wandelaars te verwelkomen.

Wil je meer weten of, misschien nog beter, wil je zelf mee lopen, neem dan per mail contact op met info@volksvermakenleeknietap.nl.