Vrijwilligers voor alle inwoners
We doen het samen
 

Agenda

Samen met de Handelsvereniging en de activiteitencommissie organiseren we evenementen. Hieronder onze gezamenlijke agenda.
Kijk ook eens op www.leukleek.nlActiviteitenagenda


Kleedjesmarkt

Start:02-09-2023
09:00
Einde:02-09-2023
15:00

Op zaterdag 2 september is het weer zover: de gezellige kleedjesmarkt tijdens de Feestweek Leek! Ben jij in het bezit van een zolder of schuur vol oude spullen en wil je deze graag een nieuwe bestemming geven? Dan is dit hét moment om al jouw spullen te verkopen op de kleedjesmarkt in het centrum van Leek. En het mooie is, je kan er ook nog een leuk zakcentje aan overhouden!

Tijden:

09:00 uur: Inruimen van jouw kraampje
10:00 uur: Officiële opening van de markt
15:00 uur: Einde van de markt
Geniet van een gezellige marktsfeer en ontdek de leukste koopjes en schatten die anderen aanbieden. Laat geen rommel achter en neem niet-verkochte spullen weer mee naar huis. Onze marktmeester zal erop toezien dat alles netjes verloopt, zodat iedereen optimaal van de kleedjesmarkt kan genieten.

De kleedjesmarkt is speciaal bedoeld voor particulieren die gebruikte spullen willen verkopen. Het aanmelden of aanvragen van een vergunning is niet nodig. Iedereen is welkom om deel te nemen!Terug naar overzicht